Eleven Gyémánt© Programok

Képzeld el, és éld át az érzést, hogy már pontosan tudod, hogy ki vagy, mire születtél. Mindennek megvalósítására már megszületett benned a terv, és el is kezdted megvalósítani, a teremtés egy könnyed áramlásban történik. Életed minden tapasztalásához megfelelő ritmusban kapcsolódsz. Végtelen örömet ad számodra így minden egyes megélt pillanat. A valódi teljesség érzését, bizonyosságot, bátorságot és nyugalmat, hiszen pontosan érzékeled, hogy áldott az utad, és te magad is. Csak engeded a jelenléted megnyilvánulni, és ez csodás megtapasztalásokat, elismerést, és kegyelmet hoz számodra.

Nos, az első probléma általában abból adódik, hogy nehezünkre esik teljes jelenlétben létezni. Valami meggátolja ezt bennünk. Mivel csak ritkán tudunk jelenlétben lenni, így a könnyed áramlás is blokkolt, az életet többnyire nehézségként, mint örömként érzékeljük. A ritmus sincs mindig rendben, aminek ékes bizonyítéka például az, hogy mindig az orrod előtt megy el a busz, vagy úgy érzed, csak rohansz dolgok után, de sohasem éred el őket. Vagy éppen úgy érzed, mindenki előtt jársz, és nem értenek téged.

A jelenlét megerősítése egy nagyon erőteljes lehetőségünk. A jelenlét alapvető fontosságú a tudatos kommunikációban is.

A jelenléted nem más, mint a ragyogásod– az aurád és a pszicho magnetikus meződ ereje és minősége. Ez az a minőség, amin keresztül megtestesíted az Igaz Önvalódat. Végül is a jelenléted a szemtanúja Isten valóságának önmagadban, és az a képességed, hogy mindenben Istent lásd. 

Mindez a nyugalom és kegyelem, amit hordozol, egy lenyomatot hagy mások aurájában, amely lehetővé teszi a saját tudatosságuk és jelenlétük megélését. Az erőteljes jelenlét átadja a Fényt, -mint ahogy egy gyertya meg tud gyújtani sok más gyertyát is-, hogy mindenki önmaga fényétől ragyogjon. 

Ezt a Fényt, ragyogást hivatott az Eleven Gyémánt© Program előhívni, úgy, hogy ez a ragyogás mindig veled maradjon. Mélyebb és élőbb tapasztalást kaphatsz a ragyogásodról, mint eddig valaha! Mintha valóban egy Eleven Gyémánt megtestesítésére kaptál volna felhívást és lehetőséget azzal, hogy megszülettél.

Tapasztald meg a saját ragyogásodat, ragyogó jelenlétedet, és mindazt, ami ennek hatásásására megszületik az életedben! 

Az Eleven Gyémánt© Programsorozat három workshopból áll, amelyek együtt és önállóan is elvégezhetők.

eleven gyémánt-program-blogba

hogy az Önvalód tündöklését élhesd!

a

Témák és időpontok:

1. Eleven Gyémánt© workshop- Lépj ki a Fényre!

Időpont: Március 4. szombat, 9.30.-tól 13.30-ig

2. Eleven Gyémánt© wokshop- Engedd a Jelenléted megnyilvánulni!

Időpont: Április 8. szombat, 9.30.- 13.30-ig

3. Eleven Gyémánt© Workshop- Éld a Jelenléted áldásait! 

Időpont: Május 27. szombat, 9.30.-13.30-ig

Helyszín: Budapest

Jelentkezésed után pontos tájékoztatót küldünk a helyszínről és a tudnivalókról.

Hozzájárulás: 6 000 Ft/ workshop

Kedvezmény!

Ha szeretnél részt venni a 2. és 3. workshopon, és egy összegben befizeted a részvételi díjat, akkor az számodra 2X 6 000 = 12 000 Ft helyett, csak 11 000 Ft.

Kinek szól a program? A workshopon kezdőket és haladókat egyaránt szívesen látunk. A második és harmadik workshopra még lehet jelentkezni. A jelentkezéseket befizetési sorrendben rögzítjük. A harmadik program már zártkörű azok számára, akik az első vagy második programon, vagy mindkettőn jelen voltak.

Jelentkezéshez, kérlek, kattints ide! A levél tárgysorába írd be: eleven gyémánt!

A válaszlevélben megküldünk számodra minden információt a részvételhez!

A jelentkezés után, kérünk, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Arató Mónika

OTP 11773030 13161349 00000000

A közleményben kérjük, add meg nevedet és címedet. A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk, ahogyan a jelentkező levél és a befizetés megjelenik. Feltétlenül írj e-mailt, mert másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet!

Kérünk, ügyelj arra, hogy a jelentkezés során helyesen ad meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönjük!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia