Jólét és bőségteremtő 1.0 online kurzus

„Két módja van a létezésnek: az egyik az, hogy mész a dolgok után. A másik, hogy ülsz, létezel, és engeded, hogy a dolgok eljöjjenek hozzád. Eldöntheted, hogy melyik módon szeretnél élni.” Yogi Bhajan

Minden embernek megvan a joga, hogy előre haladjon, létrehozzon egy létezési frekvenciát és a szándékainak a kivetítését. Ha energikusak vagyunk, vibrálók, aggódásmentesek, nyugodtak és boldogok, az magát Istent jelenti bennünk.

Ez az erő bennünk van. Az idő eljött, hogy önmagunk mesterei legyünk, ehhez a tudás már adott és elérhető. Jógikus nézőpontból ebben az évben érdemes eggyé válnunk az év ajándék számával, ami a 8-as (1+ 7=8). A nyolcas szám a Pránatest, és a lélegzet száma, a lélegzetünk használata pranayama gyakorláson keresztül, és annak gyakorlása, hogy hogyan maradjunk energizáltak, fókuszáltak és kiegyensúlyozottak.

Élj jólétben a saját belső békédben, a belső erődben, és amikor gyengének érzed magad, hívd be a lelked és a prána energiát. Kevesebbe kerül, mint egy telefonhívás. A Pránatest hozzákapcsol a végtelen életenergiához, és eljuttatja ezt az energiát a véges részeinkbe. Egész életünkben lélegzünk, az első és az utolsó tett az életünkben a belégzés. Átlagban tizenötször lélegzünk egy perc alatt. Az oxigén az üzemanyag, amelyet a sejtek égetnek el, a prána pedig azaz üzemanyag, amelyből az Életenergia felépíti a sejteket.

A prána forrása a Végtelen, de a kapacitásunk, hogy hozzáférjünk, véges. Ahogyan megtanuljuk a hozzáértést a prána energiához, és növeljük a kapacitásunkat, hogy magunkba fogadjuk azt, úgy kezdjük el mesterien vezetni az életünket. A prána segít hozzá, hogy jólétet és bőséget teremtsünk az életünkben, különösen a 2017-es évben.

Prána energiával, légzéssel, hangokkal és a felső szájpadlásunkon található 84 meridiánpont fejlesztésével fogunk tanulni és fejlődni a jólét és bőség megteremtésében

2017. augusztus 8-tól kezdve, 4 héten keresztül a

Jólét és bőségteremtő 1.0 online kurzuson.

golden sand2

A leckék 4 héten keresztül heti egy alkalommal e-mailben érkeznek.

Mit kapsz, ha részt veszel Bőség és Jólét teremtő 1.0 online kurzuson?

  • Négy héten keresztül négy leckét.
  • Két bőségteremtő kundalini jóga gyakorlatot videón, így velem együtt gyakorolhatsz.
  • Egy csodamantrát, ami segít elérni a vágyaidat.
  • Elméleti tudásanyagot amely segítségével mélyebben megértheted, és hatékonyan megteremtheted a valódi bőséget.

Miért 1.0 a címe?

Azért, mert a kundalini jóga és Yogi Bhajan tanítása a jólét és bőség témában nagyon gazdag, van miből csemegéznünk bőven. Így 2017 őszén elindítjuk a folytatást, a 2.0 online kurzust is.

A  Bőség és Jólét teremtő 1.0 online kurzus 2017. augusztus 8-án indul!

A kurzus részvételi díja: 9 500 Ft.

Kedvezmény korai ébredőknek!

Ha július 12-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra az 9 500 Ft helyett csak 7 500 Ft.

A kurzus semmilyen előképzettséget nem igényel, csak nyitottságot és fejlődni vágyást!

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába kérlek, írd be: jólét és bőség 1.0

Ez a lépés nagyon fontos, az e-mail címedet ismernünk kell, hogy vissza tudjuk igazolni a befizetésedet, és el tudjuk küldeni a leckéket!

A jelentkezés után kérünk, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra: 

Arató Mónika

K & H bank

10404247-90190130-01420000

A közlemény rovatba kérjük add meg a nevedet, és számlázási címedet!

A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk számodra, ahogyan a befizetés megjelenik.

Kérlek, ügyelj arra, hogy helyesen ad meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönöm!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia