Kiteljesedés 2.0 webkurzus

Layout 1Teljes életre vágysz? Mit jelent számodra a teljesség? Magában foglalja a párkapcsolati boldogságot? A te teljességedben szerepel a megbecsültség, öröm és siker a hivatásban? Már megvalósítottad ezeket?

Ha még nem, egy gyönyörű, és örömet adó utazásra hívlak. Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

A jó hír az, hogy ezeket a dolgokat rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha ők már nincsenek ebben a dimenzióban. Ha úgy gondolod, hogy ez nehéz és terhes a számodra, akkor van egy jó hírem. Az új tudatosság azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Mamácskával2

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2017. május 7-én, Anyák napján indul!

Mi szükséges hozzá?

 • Számítógép
 • Internet kapcsolat
 • e-mail fiók
 • Te

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

 • Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.
 • Könnyebb lesz a kommunikációtok.
 • Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.
 • Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.
 • Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.
 • Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.
 • Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.
 • Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.
 • A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

jó kapcsolat az anyával2

„A célom megélésének sikere attól függ, hogy milyen mértékben vagyok képes megbocsájtani a szüleimnek és integrálni őket. A célunk megélése nem feltétlenül azt jelenti, hogy mit teszünk, hanem inkább azt, hogy kik vagyunk. Amilyen mértékben megbocsátunk a szüleinknek, és adunk nekik, annyira szabadulunk fel az ajándékozás által, és annyira érjük meg, hogy mi is a célunk. Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”

Chuck Spezzano

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség április 28-ig!

Ha jelentkezésed április 28-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, az számodra:

Alapcsomag esetén: 8 000 Ft helyett csak 6 000 Ft.

Személyes csomag esetén: 12 000 Ft helyett csak 9 000 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 2.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

Ez a lépés nagyon fontos, másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet sem!

A jelentkezés után, kérlek, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Arató Mónika 

10404247-90190130-01420000

A jelentkezést és befizetést visszaigazolom számodra, ahogyan a befizetés megjelenik.

Kérlek ügyelj rá, hogy az e-mail címedet helyesen add meg, hogy válaszolni tudjak Neked! Köszönöm.

 

Szeretettel:

Arató Mónika

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia