EGY ERŐ online kurzus

“A nő teljesen ellentétes a férfival- mindenben eltérnek egymástól. Egyetlen misztérium egyesítheti őket, melyet úgy hívunk: szerelem. Nem tudjuk, mi történik belül, a másik fejében. Ismerd el, hogy nem tudod, milyen a másik belső világa- csak fogadd el, hogy megvan a jogod, hogy Önmagad légy, és Neki is megvan a joga, hogy Önmaga legyen.”- Yogi Bhajan

EGY ERŐ

online kurzus

2017. november 10-től

8 héten át

Férfi és Nő EGY ERŐ vagyunk.

Ez jelenik meg az Ősi Egyiptom ábrázolásaiban is, ahol a Nő átöleli a Férfit, vagy érinti annak szívcsakráját hátulról, a Férfi pedig az érintést befogadva kilép. Hiszen a Nő a kapu a Láthatatlan és Látható, a Formátlan és Forma között, a Forrás mindent teremtő szeretete rajta keresztül árad be a Teremtett Világba. A Nő ezzel táplálja a Férfit, akit ezen energia a saját szívébe vezet, így a Férfi szívből teremt szeretet-alapú Világot.

Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Ez nyit utat annak, hogy megjelenjen életünkben a pár, akivel mindezt át tudjuk élni.

A női és férfi energiák mindannyiunkban jelen vannak, különböző inkarnációkban tapasztaltuk már a Lelkünket nőként és férfiként, a múltbéli sérülések meggyógyítása, a két energia önmagunkon belüli harmóniába ölelése megteremti a teret arra, hogy a másik nemmel kívül is harmóniába kapcsolódjunk, és EGY ERŐVÉ váljunk.

Az EGY ERŐ témájával azért dolgozunk továbbra is elkötelezetten, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális egyesülést, amelyben EGY ERŐKÉNT tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

A kurzus minden eleme emel, egyesíti a polaritásokat, hogy megtisztított és a legmagasabb rezgésű tapasztalásunk legyen önmagunkról és a párkapcsolatunkról.

“A Nő és Férfi úgy tud a legközelebb kerülni Istenhez, ha egyesül testben, a társadalomban és az Univerzumban. Nem tudjuk a Forrás lüktetését visszhangozni addig, amíg nem éljük meg ezt a tökéletes egységet. Kiűzöm ezt a démont és felfedem minden lény igazságát. Mindannyian magatokban hordozzátok a nőt és a férfit, így tükrözitek vissza a Forrást, ahonnan a lelketek elindult, miért akarjátok egyik feleteket megtagadni? Ismerjétek a teljességeteket, tiszteljétek a nőit, éppen úgy, mint a férfit, váljék Eggyé a kettő, akkor ismeritek meg igazán Istent.” 

Jézus szavai a Magdaléna kútja című csatornázott könyvből

Mikor indul a kurzus?

2017. november 10-én, a tízmilliószoros napon

Mit kapsz, ha csatlakozol a kurzushoz?

 • 8 héten át heti egy leckét
 • tanításokat az ősi Egyiptom mitológiájából, és archetípusaival
 • az egyéni és páros tudatosságot emelő, tantrikus kundalini jóga tanításokat és gyakorlatokat
 • három vezetett meditáció hanganyagot Krisztától
 • két kundalini meditáció videót Mónikától
 • imákat, amelyeket használhatsz a mindennapjaidban párkapcsolatod emelésére

Kiknek ajánljuk az online kurzust?

Nőknek és férfiaknak, egyéneknek és pároknak, akik érzik a hívást. Az online kurzus semmilyen előképzettséget nem igényel.

Az elvonulás megálmodói és tanárai:

Veres Kriszta       

Glastonburyben az Avalon Papnője Iskola, majd a Magyarországon vezetett Papnő Iskolám, és a Kárpát-medencében valaha tisztelt Istennői minőségekkel való mély kapcsolódás segített megérteni és megérezni azt a Szakralitást, melyet Nőként önmagunkból előhozhatunk. De így az ösvény, amit jártam, még eléggé fél-lábas volt. A Megszentelt Férfi-energia beengedését, befogadását, vele való kapcsolatom gyógyítását Egyiptom hozta el. 2011 óta élek Egyiptomban, és a két energia belül és kívül való egybesimítását folyamatosan táplálja az Ősi Egyiptom templomaival, tudásával való kapcsolódásom, mindaz, amit az Iszlám – legfőképpen szufizmus – gyakorlásából kapok, és a házasságom, melynek kulturális különbségeiben akár el is veszhettünk volna, de mégis EGYütt, egyre könnyebb léptekkel járjuk az EGY ERŐ ösvényét.

 

Arató Mónika

Krisztával nagyon erőteljes kreatív és gyógyító az együtt-utunk, mely már tíz éve tart. Amióta megszületett bennünk az EGY ERŐ témájával való kapcsolódás vágya, és belemerültünk ebbe az energiába, nagyon sokat emelkedett a tudatosságom a kapcsolatok területén, és gyümölcseit szüretelem a saját életemben is.

Mivel mindkettőnkben él a vágy, hogy mélyüljünk mindebben, és másokkal is megosszuk a tapasztalatainkat, így az utazást tovább folytatjuk most online módon, majd Egyiptomban is jövő év elején. Hatalmas öröm ez számomra, és nyílok az érkező további csodák befogadására.

Mi szükséges hozzá?

 • Számítógép
 • Internet kapcsolat
 • e-mail fiók

A leckékkel bármikor foglalkozhatsz, amikor van rá időd, nem vagy időpontokhoz kötve.

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

 • Önbizalmat
 • Mélyebb megértést saját életed és párkapcsolatod alakítását illetően
 • Energiáid kiegyensúlyozását
 • Az öröm és a szerelem mélyebb megélését
 • Gyógyulást
 • Tudást, melyet alkalmazni tudsz a mindennapjaidban
 • Teremtőerőt

Mire számíthatsz a kurzus során?

Egy gyakorlatközpontú megközelítést ismerhetsz meg.  Videók, hanganyagok, írott tananyagok és imák segítségével jut el hozzád a tudás, amellyel emelheted önmagadat és a kapcsolataidat.

Ha a kurzus során kérdésed van, válaszainkkal támogatunk személyes életedben.

Az online részvételi díja: 17 000 Ft

Kedvezmény jelentkezési lehetőség!

Ha jelentkezésedet jelzed, és befizeted a részvételi díjat október 26-ig, akkor számodra a kurzus 17 000 Ft helyett 14 900 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: EGY ERŐ online

Kérünk, ügyelj rá, hogy az e-mail címedet helyesen add meg, hogy válaszolni tudjunk Neked!

Az üzenet elküldése nagyon fontos, másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet sem!

A jelentkezés után, kérlek, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Arató Mónika 

K&H bank

10404247-90190130-01420000

A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk számodra, ahogyan a befizetés megjelenik.

 

Szeretettel várunk:

Mónika és Kriszta

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia