Telihold meditáció a Kozmikus Kivetítésért és a Kiterjedt Önvalóért!

TeliholdA Hold varázslatos égitest. A holdfázisok hatással vannak ránk, a közérzetünkre, a testünk állapotára, érzelmeinkre, az elménk tudatos és tudatalatti részeire, és ezáltal befolyásolják az életünk alakulását.

Fogyó Hold

Ez az időszak Telihold és az Újhold előtti nap között van. Ez a legjobb időszak arra, hogy eltávolíts dolgokat, kapcsolatokat, vagy szituációkat az életedből, amelyek többé már nem szolgálnak téged. Nem a legjobb időszak viszont arra, hogy új olgokat indíts el.

Újhold

Újholdkor vagy a legalacsonyabb energiaszinten. Ez egy jó nap arra, hogy citrom és víz böjtöt tarts. A böjt napfelkeltétől tart a következő nap reggelig. A reggelivel megtörheted a böjtöt.

Növő Hold

Ez a periódus Újholdtól tart a Telihold előtti napig. Ez idő alatt a test energiája a felsőbb csakrák felé mozdul. Ez az ideje annak, hogy új dolgokba kezdjünk, új embereket és kapcsolatokat hozzunk be az életünkbe, vagy, hogy felgyorsítsuk a különleges projektjeink fejlődését.

11 nappal Újhold után

Yogi Bhajan azt tanította, hogy ez az az időpont, amikor tökéletes egyensúlyban vagy. A belső elválasztású mirigyrendszer teljesen rendbe hozza, megújítja magát ilyenkor. Az anyagcseréd változik, így ha könnyű, zöld ételeket eszel, vagy csak vizet és citromot veszel magadhoz, akkor az egészséged tökéletes lesz. Egyél nagyon könnyedén a nap folyamán. Egyszer étkezz, és citromos vizet fogyassz a nap többi részében.

Telihold

Nagyon fel vagy gyorsulva Teliholdkor. A legmagasabb energiaszinteden vagy. A tested kiválasztása a maximumon működik. Óvd az energiád, hogy újjáépíthesse önmagát. Próbálj csak folyadékokat fogyasztani ezen a napon. Ha úgy érzed enned kell, csak tejterméket fogyassz (de ne igyál hideg tejet a hűtőből. Forrald fel, míg habzani kezd, majd vedd lejjebb a hőfokot, így lassan forrald tovább 5-10 percig. Amíg főzöd, adhatsz hozzá egy csipet őrölt kurkumát, egy csipetnyi fekete borsot, egy fahéj botocskát, vagy néhány csipet gyömbért, hogy csökkentsék a nyálkásító mellékhatást. )

Forrás:

http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/how-do-moon-phases-affect-your-energy/ 

SimratJúnius 9-én, pénteken lesz legközelebb Telihold, ami egyben Tízmilliószoros nap is, és most megajándékozunk egy videofelvétellel.

Egy vezetett videómeditációt kapsz tőlem, amely a Telihold energiáját behívva segít abban, hogy megtapasztald a Kiterjesztett Önvalódat.

A belső elválasztású mirigyek fokozott működése, a meditáció és a Hold hatása együtt segít abban, hogy olyan gyönyörűen ragyogj, mint a Telihold!

Ha a hírleveleink olvasója vagy, akkor már június 7-én, szerdán kiküldjük a meditációt számodra, és így öt napon át gyakorolhatod a meditációt (Telihold előtt két nappal, Telihold napján és utána két napig), tisztíthatod, fényesítheted magad!

Ha eddig még nem kaptál tőlem e-mailben hírlevelet, akkor iratkozz fel most, és megkapod a meditációt június 7-én hajnalban!


Hogyan szólíthatlak? *
e-mail címed: *
Teljes neved:

Ügyelj arra, hogy helyesen add meg az e-mail címedet, mert a válaszunk csak így érkezhet meg hozzád. Rögtön a feljelentkezés után kell, hogy kapj egy megerősítő e-mailt. Ha ez nem történik meg, akkor jelentkezz fel újra, és add meg helyesen az mail címedet.

Szeretettel,

Arató Mónika (Simrat Kaur)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

3 hozzászólás ehhez: “Telihold meditáció a Kozmikus Kivetítésért és a Kiterjedt Önvalóért!”

 1. Rita szerint:

  Nagyon örülök neki már előre is és köszönöm Neked 🙂
  Szeretettel
  Rita

 2. Nagyné Román Judit szerint:

  Nagyon örülök neki,várom.Nagyon köszönöm.
  Ölelés Judit

 3. Oltvai Kati szerint:

  Nagy örömmel várom, Köszönöm

  Kati

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia