Telihold meditáció a Kozmikus Kivetítésért és a Kiterjesztett Önvaló megtapasztalásáért!

A Hold varázslatos égitest. A holdfázisok hatással vannak ránk, a közérzetünkre, a testünk állapotára, érzelmeinkre, az elménk tudatos és tudatalatti részeire, és ezáltal befolyásolják az életünk alakulását.

Fogyó Hold

Ez az időszak Telihold és az Újhold előtti nap között van. Ez a legjobb időszak arra, hogy eltávolíts dolgokat, kapcsolatokat, vagy szituációkat az életedből, amelyek többé már nem szolgálnak téged. Nem a legjobb időszak viszont arra, hogy új olgokat indíts el.

Újhold

Újholdkor vagy a legalacsonyabb energiaszinten. Ez egy jó nap arra, hogy citrom és víz böjtöt tarts. A böjt napfelkeltétől tart a következő nap reggelig. A reggelivel megtörheted a böjtöt.

Növő Hold

Ez a periódus Újholdtól tart a Telihold előtti napig. Ez idő alatt a test energiája a felsőbb csakrák felé mozdul. Ez az ideje annak, hogy új dolgokba kezdjünk, új embereket és kapcsolatokat hozzunk be az életünkbe, vagy, hogy felgyorsítsuk a különleges projektjeink fejlődését.

11 nappal Újhold után

Yogi Bhajan azt tanította, hogy ez az az időpont, amikor tökéletes egyensúlyban vagy. A belső elválasztású mirigyrendszer teljesen rendbe hozza, megújítja magát ilyenkor. Az anyagcseréd változik, így ha könnyű, zöld ételeket eszel, vagy csak vizet és citromot veszel magadhoz, akkor az egészséged tökéletes lesz. Egyél nagyon könnyedén a nap folyamán. Egyszer étkezz, és citromos vizet fogyassz a nap többi részében.

Telihold

Nagyon fel vagy gyorsulva Teliholdkor. A legmagasabb energiaszinteden vagy. A tested kiválasztása a maximumon működik. Óvd az energiád, hogy újjáépíthesse önmagát. Próbálj csak folyadékokat fogyasztani ezen a napon. Ha úgy érzed enned kell, csak tejterméket fogyassz (de ne igyál hideg tejet a hűtőből. Forrald fel, míg habzani kezd, majd vedd lejjebb a hőfokot, így lassan forrald tovább 5-10 percig. Amíg főzöd, adhatsz hozzá egy csipet őrölt kurkumát, egy csipetnyi fekete borsot, egy fahéj botocskát, vagy néhány csipet gyömbért, hogy csökkentsék a nyálkásító mellékhatást. )

SimratJúnius 9. péntek Telihold napja, ami egyben Tízmilliószoros nap is.

Volt egy ilyen-olyan (kinek milyen) első félévünk,  és most megalapozhatunk egy szebb, tudatosabb, élményekben gazdagabb második félévet. 

Ebből az alkalomból egy vezetett videómeditációt kapsz tőlem, amely a Telihold energiáját behívva segít abban, hogy megtapasztald a Kiterjesztett Önvalódat.

A belső elválasztású mirigyek fokozott működése, a meditáció és a Hold hatása együtt segít abban, hogy olyan gyönyörűen ragyogj, mint a Telihold!

Hogyan használd a meditációt?

* A meditációt öt napon keresztül javasoljuk elvégezni, június 7. és 11. között, mivel ezeken a napokon a Telihold hatása nagyon erőteljes. Ha nem tudod 7-én elkezdeni, az nem gond, bármikor kezdheted a megadott napokon. A legerőteljesebb hatás 9-én van (délután 15 órakkor telik a Hold).

* Teremts magad számára minimum kb. 20 perc szabad időt naponta. Még jobb, ha van fél órád, mert akkor nem kell rohannod, kényelmesebben rákészülhetsz, és ráérősebben jöhetsz vissza a valóságba.

* Hangolj be a két kezdő mantrával! (A videókat jobb, ha Google Chrome böngészővel nézed, jobb a kép és hang minősége így, mint Explorert használva. Mielőtt elkezded, állítsd be a számodra megfelelő hangerőt!)

* Végezd el a meditációt!

* Ha van kedved, és időd, naplózd le a  meditáció alatti megéléseidet! Arról is naplózhatsz az öt nap alatt, hogy mi történik veled az életedben!

Örülök, és köszönöm, hogy velem gyakorolsz!

Ha szeretnél hasonló hasznos bejegyzéseket olvasni, videókat nézni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mindig első kézből értesülsz az újdonságokról!

Szeretettel,

Arató Mónika (Simrat Kaur)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Egy hozzászólás ehhez: “Telihold meditáció a Kozmikus Kivetítésért és a Kiterjesztett Önvaló megtapasztalásáért!”

 1. Klári Makó szerint:

  Drága Móni!

  Hála és köszönet a sok jóért, amit küldesz nekünk/felénk! <3
  A meditációt is külön köszönöm!
  A hangerővel, és a szöveg érthetőségével nekem gondom akadt, (nem értettem, amit mondasz) de így is éreztem a kiterjedést. Köszönet érte!

  szeretettel, Klári

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia