Gyógyítás

Négyszemközti találkozók alkalmával alapvetően két irányból közelítjük meg a betegséget, vagy azt a kihívást, amely most nehézséget okoz az életben. Személyiségszinten megkeressük az érzelmi, és gondolati szinten lévő blokkokat, és oldjuk azokat. Megkeressük a kihívások hátterében álló gyökérproblémát, és meggyógyítjuk.

Lélekszinten összekapcsolódunk az egyetemes Lélekenergiával, és a segítségével oldjuk a személyiségszinten jelentkező problémákat.

Alkalmazott módszerek:

* Access Bars kezelés

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars technika.

  • Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőségekhez?
  • Mi lenne, ha az életed örömtelibb és felszabadultabb lenne, mint eddig valaha?
  • Mi lenne, ha nap, mint nap felszabadult önmagadat tapasztalhatnád?
  • Milyen hozzájárulás lenné akkor a világhoz?

Access BarsAz Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy. Az Access ezért nem állításokban, hanem kérdésekben gondolkodik, amelyek megnyitják az észlelésedet a lehetőségek érzékelésére.

Véges lényként érzékelve önmagunkat, hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, és érzelmek irányítsanak. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki. A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk.

Ahhoz, hogy ettől az érzékeléstől, ami egyben függőség is megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer, ha a megengedés vezérel bennünket. Az Access Bars egy olyan módszer, ami a felszabadulásban segít. Olyan, mintha letörölnéd a számítógéped merevlemezéről az elavult, felesleges, és blokkoló fájlokat, annak érdekében, hogy több tárhelyhez, és lehetőséghez juss. Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

Az Access Bars kezelésről itt olvashatsz bővebben!

Ki lehetnél? Mi teremthetnél? Amit teremtettél be tudnád-e fogadni?

 * Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelés

rezgésharmonizáció

A végtelen rugalmasságod helyreállítása azt szolgálja, hogy könnyebben teremthesd az életed, és a rezgésed is meglehessen a befogadásához. Ez feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk, és az energiarendszerünk magára vesz, mint normális emberi öregedési folyamatot ezen a bolygón. A kezelés megteremti a lényünk rugalmasságát, ugyanúgy, mint a testünkét.

A Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelésről olvass tovább itt, és jelentkezz!

Ki lennél a múltad, a problémáid, és a sztorijaid nélkül? Hogyan tudod ezt megváltoztatni? Az egyik „teszt” terület az életünkben, ahol a legnagyobb fájdalmakat és csalódásokat élhetjük át, és a legtöbb traumát zsebelhetjük be, az a párkapcsolat és szexualitás. Mi lenne, ha mindezt másképp, tudatosabban élnéd meg? Mi lenne, ha mindazt, ami eddig történt, törölhetnéd az energiarendszeredből, és megérkezhetnél egy boldogabb létállapotba? Mi lenne, ha nem gyártanád újra és újra ugyanazokat a problémákat?

A szex és (pár) kapcsolat automata válaszadó rendszereinek törlése és megsemmisítése

Access Body® kezelés

Párkapcsolat

A kezelés során megnyitjuk a testedet a gyógyító energia befogadásának néhány Access Bars pont futtatásával, majd tisztítjuk és oldjuk a testben lévő blokkokat, és eltöröljük a tudatalatti által működtetett automata válaszadó rendszereket. A kezelés során a test teljes energetikai rendszer felszabadul.

A szex és (pár) kapcsolat automata válaszadó rendszereinek törlése és megsemmisítése Access Body kezelésről olvass tovább itt!

Sokan élik meg azt, hogy valami baj van velük, szorongást, depressziót, sikertelenséget élnek meg egy vagy akár több életterületen, és nem tudnak változtatni. Ha te is ezt érzed, akkor ez a kezelés neked való. Ezen a kezelésen, megtisztítjuk a legfontosabb szerveinket, a harmadik szemet, a csecsemőmirigyet, a májat, a lépet, a veséket azoktól az entitásoktól, amelyek hatással vannak a szervezetünkre. Ezek az entitások lehetnek itt ragadt lelkek, vagy teremtett lények, programok.

Az emberek nagy része lemond saját erejéről, mert mindenkinek megengedik, hogy elvegyék életerejüket, és energiájukat. Azt sem tudják, hogy ezt teszik, csak fáradékonyak, nem haladnak az életterületeiken, vagy egyre betegebbek. Összefoglaló néven mindezen energiarabló megnyilvánulásokat démonoknak nevezzük az Access Consciousness® testkezelésekben.

* A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

gyógyulás2

Mi lenne, ha visszavennéd az irányítást és mostantól te irányítanád az energiákat a testedben, az életedben?

Ha szeretnéd visszakapni az irányítást a saját életedben, akkor szeretettel ajánlom A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelést. Olvass róla tovább itt!

Ha jelentkezni szeretnél kezelésre, vagy kérdésed van, lépj velem kapcsolatba itt!

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa