*A szív az úr, az elme a szolga* kundalini jóga workshop

Ismerős számodra is, mikor saját magadat akadályozod a vágyaid megvalósításában, méghozzá a gondolataiddal? Vágysz valamire, és a gondolataid éppen ellentétes energiát jelenítenek meg, mintha szabotálnák a vágyaidat. Ha hosszabb távon fennmarad ez az állapot, képes vagy a saját sorsod alakulását teljes mértékben aláásni, mintha önmagad ellensége lennél. Minden ember életében általában van egy- vagy két terület, ami megadja a tesztpálya lehetőségét, amiről úgy érezzük, tele van nehézséggel, és képtelenek vagyunk változtatni rajta.

Az életünket arra kaptuk ajándékként, hogy kiteljesedjünk benne. Ez akkor lehetséges, ha kapcsolatba lépünk a szívünkkel, észleljük a vágyait, hogy mire hív minket. Ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy kövessük a hívását, akkor az elménket a szívünk által kivetített jövőkép megvalósításának tudjuk alávetni, ha ismerjük a módszereket, amivel ez megvalósítható.

A kundalini jógában jól ismert fogalom a majom elme. Ez az elme az egoval áll kapcsolatban, és valóban olyan, mint egy ketrecbe zárt majom. A saját korlátai adják a ketrec falait, a benne csapongó gondolatok pedig olyanok, mint az ideges majom a rácsok között. Az ilyen gondolatok oda- vissza rángatják az elmét, lehetetlenné téve, hogy a vágyainkra fókuszáljunk.

Ha azonban megtanuljuk uralni az elmét, akkor dzsinné változik, aki szolgálatkészen áll a rendelkezésedre: Mit parancsolsz kedves gazdám? Majd a szíved vágyainak szolgálatába áll, és megvalósítja azokat.

A kundalini jógában nagyon sok gyakorlat létezik a szív megnyitására és felszabadítására, és az elme uralására, a tudatosság emelésére. A hatásuk nagyon erős, nagyobb elégedettséggel élheted az életed, ha azt érzed, hogy  jogod és lehetőséged van  irányítani azt. Az augusztusi workshopon már foglalkoztunk érintőlegesen a témával, most tovább haladunk benne.

“A szeretet egy folyamat, amelyben az ego eltűnik, és megtapasztaljuk a végtelent”. ~ Yogi Bhajan

Szeptember 30-án egy délelőtti gyakorlás keretében ennek jegyében találkozunk.

*A szív az úr, az elme a szolga*

kundalini jóga workshop

A workshop során:

  • Tanulunk a szívről, és az elméről Yogi Bhajan tanításai alapján
  • Megnyitjuk a szívünket
  • Erősítjük az önbecsülésünket
  • Megtanuljuk uralni az elmét
  • Gyógyítjuk és regeneráljuk az energiarendszerünket

A workshop időpontja:

2017. szeptember 30. szombat 9-től 12.30-ig

A workshop részvételi díja:

4 400 Ft/ fő.

A workshop helyszíne: Budapest, 13. kerület, Hollán Ernő u. 8. 1/2. BefogadóTér (a Margit híd pesti hídfőjéhez közel a Jászai Mari térnél)

A workshopon való részvétel semmilyen előzetes tudást vagy tapasztalatot nem igényel! 

Jelentkezni itt tudsz! Az üzenet tárgysorába kérlek, írd be, kérünk: szív és elme

Kérünk, ügyelj arra, hogy helyesen add meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Ha eljutott hozzánk a jelentkező üzenet, hamarosan egy visszaigazoló üzenetet is kapsz, ezzel ellenőrizheted a jelentkezésed sikerességét. Ha ez nem jutott el hozzád, vagy a kérjük jelentkezz újra, vagy hívj minket telefonon.

Jelentkezés után, kérünk, utald el a részvételi díjat ide:

Arató Mónika

K & H bank

10404247-90190130-01420000

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet!

A jelentkezőket a befizetés sorrendjében rögzítjük!

 

Szeretettel várunk!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia