Az elemek egyensúlya a testedben és az életedben-nyári női elvonulás

Az elemek egyensúlya a testedben és az életedben

nyári kundalini jóga és Shakti tánc® elvonulás

*

Somogyvámoson

2017.június.25-30.

öt elem elvonulás-borító

* 6 nap a gyógyulás, egyensúly és töltődés energiájában *

Egy 6 napos elvonulásra invitálunk Benneteket 2017. június 25-26-27-28-29-30-án, a somogyvámosi Radhe Resort Meditációs és Wellness központban. Az elvonuláson tanulunk a kundalini jóga örökérvényű tanításaiból. Megerősítjük a szervezetünket, egészségünket, életterületeinket és jólétünket az elemek (tűz, föld, levegő, víz, éter) egyensúlyának helyreállításán keresztül. Feltöltődünk teremtőerővel a Shakti tánc segítségével. Pihenünk, megújulunk, és újjászületünk.

A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlítható, melynek oldalai egy egységes és hatékony rendszerben integrálják a jóga eszközeit, és módszereit. Számos tanítás, krija, meditáció segíti, hogy az új egyensúlyt megtaláljuk önmagunkban.Shakti dance

A Shakti táncban lágyan áramló, vagy éppen dinamikus mozgáson keresztül ébresztheted fel a benned szunnyadó energiát. A táncon keresztül megismerkedünk az öt elemmel, és megtapasztaljuk a testünkben is ezen elemeket. A táncot, mint jógikus technikát fedezzük fel. Megismerjük az elemek erejét, és megtanuljuk harmonizálni őket.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

Helyszín: Radhe Resort Meditációs és Wellness Központ, Somogyvámos

unnamed (2)

unnamed (1)

medence

Elhelyezés: 2-3 ágyas nagyon igényes, szép apartmanházakban, amihez saját fürdő, konyha, terasz tartozik.  A főépületben található tágas, világos meditációs terem és a kert a programok helyszínéül szolgálnak. Szintén az épületben található étterem és kertkapcsolatos terasza pedig étkezéseinknek ad otthont.

A 6 napos elvonulás alatt a következő segítő energiákat vesszük magunkhoz:

  • Kundalini jóga krijákat, meditációkat, légzőgyakorlatokat.  
  • Mantrákat, és mennyei kommunikációval kísért mantrákat.
  • Shakti tánc® együttléteket.
  • Vízöntő Sadhanat a második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik napon. Ez egy én-idő, amely során válaszokat találunk saját kihívásainkra, és töltekezhetünk a végtelen energiából, hogy megvalósíthassuk az álmainkat.
  • Előadásokat, tanításokat az elemek és azok egyensúlya, ájurvédikus táplálkozás és gyógyítás témakörében.
  • Az elemekhez kapcsolódó szertartásokat (minden nap egy elemmel kapcsolódunk tudatosan).
  • Szaunával, jacuzzival segítjük magunkat a megpihenésben és a töltődésben.
  • Finom, vegetáriánus, illetve igény szerint vegán, gluténmentes organikus ételekkel tápláljuk a testünket.
  • Gyönyörű pihenőkörnyezettel, a hotel kertjében nyugágyakkal, úszómedencével kényeztetjük magunkat.

A programok nem lesznek zsúfoltak, megterhelőek, inkább könnyed áramlást tervezünk sok pihenéssel, hogy a nyári szabadságot is élvezni tudjuk.

Az elvonulás tanárai:

Szilvi

Szabó Szilvia (Jógamájá Dévi Dászi)

tanár, AMM terapeuta, hindu teológus, jóga instruktor, Shakti dance oktató

Hivatása a testi, lelki, szellemi teljességre vezető úton támogatni az érdeklődőket, törekvőket. A tudasvágy vezette több mint 10 éve Indiába, azóta minden évben több hónapot ott tölt. Hazaérkezésekor pedig átadja tudását, tapasztalatait. Legfőbb célja az ősi tradíciók tovább örökítése, az eredeti, hiteles tanitások kutatása, megőrzése. A tanítás mellett tanulmányutakat szervez Indiába.

 

………………………………………………………

Mónika elvonulásArató Mónika (Simrat Kaur)

kundalini jóga instruktor, gyógyító, író

Hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Hivatásán belül különösen fontos területnek érzi, hogy tanítsa és segítse a nőket, hogy valódi ragyogásukat, önvalójuk tiszta tündöklését éljék. Hitvallása, hogy a Nő a szépség megtestesítője, az öröm forrása, a mindennapok megédesítője, az otthon őrzője, a Férfi múzsája.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Részvételi díj: 99 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi háromszori vegetáriánus étkezést, és az összes programot. Vegán gluténmentes étkezés esetén 104 000 Ft.

Páros kedvezmény: Ha ketten jelentkeztek barátnők, akkor számotokra kedvezményt adunk. A részvételi díj 99 000 Ft helyett 87 000 Ft/ fő.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérjük, írd be: 5 elem

A jelentkezés után, kérünk, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra:

Arató Mónika

OTP 11773030 13161349 00000000

A közleményben kérjük, add meg nevedet és címedet. A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk, ahogyan a jelentkező levél és a befizetés megjelenik. Feltétlenül írj e-mailt, mert másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet!

Kérünk, ügyelj arra, hogy a jelentkezés során helyesen ad meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönjük!

a

Szeretettel várunk,

Szilvi és Mónika

a

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia