Elvonulás Indiába, Amritsar-ba 2017.október

Az út pontos dátuma: 2017. október 4-18-ig. Indulás október 4-én 16 órakor a Liszt Ferenc repülőtérről, étkezés 18-án 12.45-kor, Budapest-Dubai-Delhi- Dubai- Budapest útvonalon.

Golden Temple- blog

A tervezett program:

  • 1.nap: Indulás Budapestről menetrendszerinti repülővel
  • 2. nap: Érkezés Delhibe a hajnali órákban, a reptérről taxival a szállodába megyünk, elfoglaljuk a szobákat. Indiában töltött első napunk során ismerkedünk az országgal, kipihenjük az utazást, szabadprogram, bazározás vagy fakultatív városnéző kirándulás. Este lehetőség szerint kulturális program.
  • 3.nap: Reggel vonattal utazunk tovább Amritsar-ba. Megérkezés az asramba kora délután.
  • 3- 12. nap: 9 éjszakát töltünk az asramban, látogatást teszünk az Arany templomba, szervezünk szemináriumokat elismert amritsar-i mesterekkel és fakultatív kirándulásokat. Lesznek kundalini jógaórák és előadások a szikh gurukkal és a szikhizmussal kapcsolatban. A 3ho-s nemzetközi tanárok ayurvédikus gyógyító orvosa is foglalkozni fog velünk.
  • 13.nap: Tovább utazunk Rishikesh-be, illetve vonattal Haridwárba onnan taxival Rishikesh-be. Elfoglaljuk a szállásunkat. Pihenés, városnézés, bazározás, különböző asramokba látogatások. Tisztító fürdés a Gangeszban, este Ganga puja, vagyis felajánlási szertartás a szent folyónak.
  • 14.nap: Fakultatív kirándulás Devprayágba, ahonnan a Gangesz kezdődik, útközben megállunk meditálni Vaszistha barlangjában. Az esti órákban indulunk autóval Delhibe, éjszaka érkezünk a repülőtérre.
  • 15.nap: Megérkezés Budapestre.

Az út részvételi díja:

A program várható hozzájárulási költsége 400.000 Ft. A programhoz való csatlakozás 200.000 Ft befizetésével történik.

A fennmaradó 200.000 Ft-ot az indulás előtt 30 nappal kell befizetni, mely tartalmazza az Indián belüli autós transzfereket, vonatjegyeket, szállásdíjakat egyszerű, de tiszta és kényelmes hotelekben és/vagy asramban, a szemináriumok, jógagyakorlások, előadások költségeit és a szervezési díjat. Az étkezést személyesen megbeszéljük és ahol lehet megszervezzük a közös étkezést a csoportnak, amit szintén tartalmaz a befizetett összeg.

Az ár tartalmazza: repülőjegy+illetékek, minden szállásdíjat (Delhi szálloda, Amritsar-ba asram, Rishikesh szálloda vagy asram), taxidíjak (reptéri és vasútállomási fuvarok), asrami programok, szemináriumok díja, és az étkezés Amritszárban, vonatjegyek.

Amit az ár nem tartalmaz: vízumdíj, utasbiztosítás, Delhiben és Rishikesh-ben az étkezés, költőpénz, fakultatív programok (pl. kulturális program) díját.

Az utazásra jelentkezés határideje:

Július 6. csütörtök. A jelentkezési határidő lejárta után is van még lehetőség csatlakozni, de ebben az esetben nem tudjuk ezt az összeget garantálni (20-30-40 ezer forinttal felfelé mozdulhat). Szeptember 15-én a jelentkezést végleg lezárjuk.

Jelentkezni itt tudsz, kérlek az e-mail tárgysorába írd be: Amritsar

Ajánlott irodalom magyarul:

Sewa Singh Kalsi: A szikhizmus

Radnóti Alice: India oroszlánja

Az elvonulást vezetik:

Szilvi1Jógamájá Dévi Dászi (Szabó Szilvia)

tanár, AMM terapeuta, hindu teológus, jóga instruktor, Shakti dance oktató

Hivatása a testi, lelki, szellemi teljességre vezető úton támogatni az érdeklődőket, törekvőket. A tudasvágy vezette több mint 10 éve Indiába, azóta minden évben több hónapot ott tölt. Hazaérkezésekor pedig átadja tudását, tapasztalatait. Legfőbb célja az ősi tradíciók tovább örökítése, az eredeti, hiteles tanitások kutatása, megőrzése. A tanítás mellett rendszeresen tanulmányutakat szervez Indiába.

a

Simrat KaurSimrat Kaur (Arató Mónika)

kundalini jóga instruktor, gyógyító, író

Hivatása, hogy segítsen elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Elkötelezetten kutatja a kundalini jóga és a szikh guruk tudományát. Rendszeresen tart kundalini jóga órákat, workshopokat és elvonulásokat a legkülönbözőbb témákban, melyek érintik és befolyásolják az emberi élet minőségét: tíz test tana, transzcendens szerelem, kommunikáció, az ima ereje, nőiség, stb.

 

Szeretettel várunk!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
 

Ugorj a végére és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | Shop Free Cellular Phones at Bestincellphones.com. | Thanks to Best CD Rates, iCellPhoneDeals.com Offers Best Cell Phone Deals. and Incinerador De Grasa
Motor: WordPress | Sablon: New WP Themes | Fordítás, testreszabás: PagonyMedia